Tak for året der er gået.

Det er i øjeblikket tiden for CH 4 NSBTN MJ Christian Nielsen, hvor det er sidste gang for alting. I dag var det også det sidste torsdagsmorgenmøde med staben.

Tekst og fotos: kaptajn Niels Brandt, presseofficer

Inden mødet gik i gang, tog STCH MJ Nikolaj Ibsen ordet og afrundede det forløbne år med Christian ved roret.

Jeg vil gerne benytte lejligheden i dag til officielt at sige tak for denne gang. Jeg bliver nødt til at gøre det nu, for lige pludselig så er du videre.

Tempoet er højt i bataljonen. Det er kun en lille måned siden, at du holdt chefmøde, men det føles, at det kun er et øjeblik siden. Nu kan man mærke på dig, at du er tæt på målstregen og de sidste praktiske ting. De sidste FOKUS samtaler skal afholdes, og så går der en uge med overdragelse til den nye chef, OL Henrik Søbakke Fischer – og så er du væk.

Du har haft roret i et år. Du har ført os igennem et forlig og de mange ændringer, der kom i kølvandet, og du har skullet træffe mange og tunge beslutninger. Jeg har set, at du går benhårdt efter det, som er bedst for bataljonen, og det er langtfra den nemmeste vej.

Christian, du har ført bataljonen så sikkert som muligt igennem forliget, hvor der har været mange kampe og justeringer. Du har haft modet og ”bollerne” til at træffe beslutninger uden at ryste på hånden. Det har blandt andet bidraget til at dine medarbejdere ser dig som en vellidt og respekteret chef.

Din næste stilling bliver også interessant, hvor du skal arbejde med strategisk logistik og hive dig op i helikopteren og se mulighederne for, hvordan logistikken skal udvikles. Der håber og forventer vi, at du husker 4. Nationale Støttebataljon. 🙂

Vi vil bede dig give stafetten videre til den næste chef og sæt ham grundigt ind i denne helt unikke bataljon, hvis lige ikke findes i Danmark.

Christian – Vi har skillinget sammen og forærer dig en lille afskedsgave. Det er dels en gave, som bør tiltale din store interesse for historie – især historien om det antikke Rom, dels en særlig gave, som du først må åbne på din nye arbejdsplads.

Held og lykke Christian