1. Transportdeling til Nordic Race

1. Transportdeling fra 5 NSE stillede til start ved Nordic Race “The Beach” på Amager Strand. Deltagelsen var et led i at sammentømre enheden efter oprettelsen i januar, og vigtigst; det skal være sjovt at dyrke idræt!

Tekst: PL Daather
Fotos: Soldaternes pårørende samt kompagnichef Amalie.

Jeg er ved at revne af stolthed!

Den 18. maj deltog 1. Transportdeling fra 5 NSE i Nordic Race “The Beach” som én samlet enhed. Formålet var klart. Alle skulle kunne være med og det skulle være sjovt. Og sådan blev det!

Højt humør, high fives, solskin og efterfølgende dåsebajere (vi er jo transportere).

Stor tak til sponsorerne
Arrangørerne bag Nordic Race for en yderst professionel forretningsorden
Myprotein for sponsorat af trøjer
Soldaternes pårørende for opbakning samt billeder og støtte til merchandise
Olsen for trøje-logistik og vores übercool logo(!)

Og sidst men ikke mindst. Tak til alle soldaterne fra 1. Transportdeling for at biddrage til oplevelsen (I var befalet, bevares, men det havde sgu ikke været det samme uden jer)

Løbet
Nordic Race er en 5 km lang forhindringsbane, for alle. Forhindringerne varierer i udformning og karakter, og udfordrer deltagerne på både hurtighed, styrke og teknik.

Nordic Race blev stiftet i 2012 med det formål at bringe OCR (Obstacle Course Racing) til Norden, hvor kvalitet og professionalisme var i højsædet.

Løbet er for alle. Hvad enten du er eliteudøver, eller du blot er ude for at få en god oplevelse med vennerne, så er Nordic Race den ideelle løsning. I 2019 afvikles Nordic Race på Amager Strandpark, på Refshaleøen og i det naturskønne Hasle Bakker i Aarhus.

Næste Nordic Race afvikles den 7. september 2019 på Refshaleøen i København.