Uden min far

Uden min far følger Oliver før, under og efter farens udsendelse til Sydsudan og er et portræt af krigens dønninger på hjemmefronten.

Kilde og foto: Madebyus.dk

Olivers far er soldat og skal udsendes til Sydsudan i et ½ år. Han kender ikke landet og ved ikke hvordan der ser ud, og hvad deres far egentlig skal lave. Men han ved, at der er krig, og det sætter mange tanker og følelser i gang.

Med blikket i øjenhøjde oplever vi, hvordan en far s udsendelse føles for en dreng på en 14 – 15 år. En dreng, der som mange andre drenge elsker skydespil og krigslege. Men som hader tanken om krig i virkeligheden. Jo længere tid faren er væk, jo mere trækker Oliver sig ind i sin egen verden.

Du kan se filmen gratis ved at følge linket her… og vælg “salg”.

Tilføj koden GRATIS, når du når til betaling af lejen.