Dødsfald ved 4. Nationale Støttebataljon

Det er med stor sorg, at 4. Nationale Støttebataljon må meddele, at motormekaniker og overkonstabel-1, Karsten Kent Otte er sovet stille ind efter kort tids sygdom onsdag den 13. marts klokken 14.10. Karsten, som mest var kendt som Otte, blev 50 år. Der blev flaget på halv stang på Vordingborg Garnison den 14. marts.

Karsten brændte for sit virke og var en højt værdsat medarbejder og kollega på bataljonens værksted. Desuden var han kendt som en stor drivkraft i driften af konstabelmessen. Ingen af disse steder vil være det samme uden Karsten, og hans glade og optimistiske tilgang til sine kolleger og medmennesker vil være savnet på Vordingborg Kaserne.

Karsten forventes at blive bisat inden for de næste syv dage. Bisættelsen vil forventeligt foregå fra Kastrup Kirke. Dato for bisættelse vil tilgå her på siden. Dog kan oplyses, at alle interesserede er hjerteligt velkomne.

Bataljonens kontaktperson til Karstens nærmeste familie er seniorsergent L. I. Jensen, som kan træffes på telefon 41 32 28 78.

Karsten, æret være dit minde.

Bisættelse og gravøl
Karsten bliver bisat fra Kastrup Kirke fredag den 22. marts klokken 10.00. Alle er velkomne.
Der er gravøl i konstabelmessen på Vordingborg Kaserne efterfølgende.